söndag 21 december 2008

Backlund MoM

Självklart var det som väntat ett mission impossible för Sverige att plocka med sig några poäng från den omöjliga matchen mot Ryssland. Backlund höll nere siffrorna så när matchen var klar kunde vi räkna till endast sex ryska mål. En siffra som såklart var väldigt smickrande för svensk del men nu kanske det är dags att lägga ner Tre Kronor.

Har in i det sista försvarat Tre Kronor och Bengt-Åke men efter att ha hört Lindgren bortförklara alla misslyckanden med den simpla frasen "ingen tycker om att förlora" börjar jag också inse att loppet är kört och nu finns det ingen återvända annat än att lägga ner.

Har man inte ambition att ställa upp med det bästa laget trots att Ryssland och Tjeckien gör det så har man inget att hämta och matcherna är förmodligen förlorade redan på förhand. Så kommer det också se ut tunering efter tunering. Visst kan vi slå finnarna pö om pö men större triumfér än så är knappast att vänta. Vi spelar om tredje platsen i kommande Euro Hockey tuneringar fortsättnignsvis också.

Statusen på Tre Kronor måste höjjas annars finns det ingen mening med att överhuvudtaget ha ett landslag

Inga kommentarer: