fredag 5 september 2008

Men oj så viktig en semifinal kan vara!

Den så jävla viktiga Nordic Trophy försäsongstuneringen har nått semifinalspel idag. Å alla vet ju hur viktig den är. Det måste den ju vara eftersom alla dessa giriga klubbidrektörer och sportchefter han gnällt så mycket i media om att dem måste släppa spelare till Tre Kronor. Poor poor rich bastards!

Men tydligen så tycker inte publiken i Linköping att den är så jävla viktig som Helber å co. tycker. Endast 2500 kom till Cloetta Center för att bevittna Linköping köra över HIFK. Å det var för övrigt inte så mycket till hockey heller. Linköping ledde med 4-0 efter 17 minuter så resten av matchen blev bara en enda lång transportsträcka. Så jag antar att publiken gjorde rätt i att stanna hemma.

Men såklart märkligt att det endast kommer 2500 pers till världens viktigaste hockeyhändelse. Jag som trodde hela hockeyvärlden skulle stå stilla idag då den mäktiga tuneringen hade nått semifinaler. Å i den andra semifinalen, mellan Frölunda och Djurgården lär det väl i stort sett vara tomma läktare då även den matchen spelas i Linköping

Nä, lägg ner Nordic Trophy för fan!

Inga kommentarer: