måndag 29 september 2008

LHC hade lekstuga i E4 derbyt

...men så mycket till derby var det inte. Linköping hade inte ens en klack på plats. Helt klart ett underbetyg då det bara skiljer 13 mil mellan städerna. Och HV klacken mer eller mindre slutade sjunga efter Linköpings 3-0 mål så det kändes faktiskt riktigt ödsligt i hallen.

HV var riktigt usla i sin hemmamatch mot Skellefteå

HV var riktigt usla i sin bortamatch mot Luleå

Och gissa vad? HV var riktigt usla idag också. Linköping hade lekstuga med HV, framförallt i den första perioden och siffrorna 3-1 var faktiskt väldigt smickrande för Jönköpingslaget.

Några saker att notera från matchen:

* Håkansson bevisar att han är i särklass elitseriens mest underskattade spelare. Förarbetet till 2-0 målet var riktigt magiskt!

* Blir intressant å se om Grillfors får någon avstängning. Senast jag kikade så var spelaren ansvarig för sin egen klubba och den höga klubban på Carlsson var riktigt ful, oavsett om det var meningen eller inte. Och det blev inte ens utvsining. Carlsson riskerar att bli borta en lång tid framöver och personligen tycker jag Grillfors ska bli avstängd lika länge

* Gunnarsson går från klarhet till klarhet. Att ta klivet från lovande back till en riktigt stabil pjäs där bak är såklart inte lätt men Gunnarsson har gjort det på ett alldeles utmärkt sätt

* Hlinka har nu gjort lika många poäng som Luleå har gjort mål

* Törnberg borde satsat på fotboll och Serie A. Karln (?) kan ju för fan inte stå upp

* Bara en dåre jämför Simon Örnerud och Mattias Tedenby. Mer olika speltyper finns knappast

* Fransson imponerade stort i sin första match i målet för säsongen. Även Liv var riktigt bra

Inga kommentarer: