söndag 5 oktober 2008

Blir Dahlén först att få gå?

Kikade på Frölunda - Skellefteå idag och fick se en match där bortalaget var det helt klart mest kreativa laget, skapade chanser och rev och slet i alla tre zoner. Frölunda då? Jo nog rev dem och slet men så mycket mer än så blev det inte. Nästintill varje het målchans dem fick till var tack vare slarv av Skellefte backar (så kom även dem bägge målen till).

Kallio var lika blek som han har varit hela säsongen och Nordqvist hittar inte rätt med mycket. Fröludna har problem och återigen fick Dahlén konstatera att Honken räddade dem.

Hur mycket till kommer den kräsna hemmapubliken att tåla? Förvisso har det blivit segrar i dem två senaste hemmamatcherna men dem har suttit låååångt inne och för motståndet har Rögle och Skellefteå stått. Tre poäng är oftast tre poäng men i Göteborg tror jag kraven är lite högre än så. Skulle bli väldigt förvånad om Dahlén sitter kvar efter jul och om han gör det MÅSTE Frölunda har kommit igång.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas verkligen att de blir R2 som får gå först.Verkar vara näst intill omöjligt att vinna med dom i båset.

Anonym sa...

Logiskt sett bör det vara dem men inte mycket tycks vara logiskt i Luleås läger därför kan det mycket väl bli Dahlén som får bli förste tränare att lämna sin klubb