onsdag 8 oktober 2008

Ganska jämn mittenperiod

Den andra period var rätt så jämn men det syns att är det någonting som skall fälla Linköping i denna match så är det utvisningarna. LHC har svårt med diciplinen och trots att domarna tillåter mer hockey än vad dem gör i Elitserien så har LHC svårt att hålla sig på banan.

2-2 kom dock efter ett riktigt klapp-klapp anfall (givetvis var Hlinka inblandad i det). Sist på pucken var Pontus Petterström.

Målskytten hängde dock, ungefär en minut senare, inte med Cervenka efter att Phil sparkat fram pucken framför mål. Cervenka kunde enkelt göra sitt andra mål för matchen och Slavia Prag fick ett psykologiskt ledningsmål på slutet. Kan LHC hämta sig i den tredje period? Inte omöjligt men då måste dem hålla sig borta från utvisningsbåset