onsdag 8 oktober 2008

En period spelad, och visst är det redan en succé!

Då var den första perioden av gruppspelet i Champions League avklarad. Ufa har haft det svårt mot ett hårt jobbande och framförallt aggresivt tjeckisk lag. Eremencko i hemmalagets mål har fått visa upp hela sitt register och har svarat för några toppklassiga räddningar. Turek i Mountfield målet har också imponerat direkt från start då hemmalaget pressade på hårt. Hemmalaget leder dock välförtjänt med 1-0 och på sikt bör Savalat ta över mer å mer då dem har ett betydligt bättre lag.

Succén är redan ett faktum och det är glädjande att konstatera att två av dagens fyra matcher är redan slutsålda. Savalat sålde ut sina biljetter samma dag som dem släpptes och i Jönköping var det såklart inga större problmen att sälja ut Kinnarps Arena. I Berlin rapporterades det att i måndags var det hela 12 000 sålda biljetter i deras nybyggda jätte hall. I Prag har jag ej hört något om hur biljett försäljningen har gått men det kommer säkerligen bli bra med folk, kanske inte fullsatt då arenan tar in 17 000 drygt men fem siffrigt bör det kunna bli.

TV kanalerna flockas om att sända matcherna så där är det redan en succé utan dess like. Följande tv kanaler sänder minst en av kvällens fyra matcher:

ViaSat Sport 1 (Sverige)
http://www.championshockeyleague.com/
http://www.laola1.com/
SF1
MTV3 (Tjeckien)
ViaSat Slovakia
TVP Poland
Sport + France & Africa
SNTV
EVS
RTR
CT4
BOOM TV (Rumänien)
Megasports (Ukraina)
WCSN
Eurosport 1 (Tyskland)
ViaSat Sport 3 (Sverige)
ViaSat Sport 3 (Estland, Lettland och Litauen)
The Score (Kanada)
ZDF
http://www.sportbox.ru/

Snart dags för den andra perioden!

Inga kommentarer: